ALBUS staat voor “all building services” en gaat over het aanbieden en organiseren van bouwtechnisch onderhoud, herstelling, renovatie en algemeen beheer van bedrijfsgebouwen en mede-eigendom. Operationeel worden de contracten en opdrachten gesloten via een vijftal erkende aannemers specialisten in elk van de disciplines die we voorstellen: bouwtechnisch onderhoud, analyse van stookplaatsen, isolatie van koude- en warme leidingen, brandwerende doorvoeringen en brandwerend schilderen, conditiemeting en due diligence van gebouwen en installaties.


 
Onze contactgegevens: mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel meteen naar +32 495 28 14 67
 
ALBUS is een project van Belgian International Service Corporation cvba (BISC), gespecialiseerd in het ontwikkelen, financieren en realiseren van zakelijke projecten voor bedrijven en/of organisaties en/of in eigen beheer.

UNIEK AANBOD

ALBUS is uw UNIEKE PARTNER - COORDINATOR voor financieel, administratief en technisch en operationeel beheer, onderhoud, herstelling, renovatie, verbouwing en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en mede-eigendom; zowel voor de constructie of onderdelen ervan, als voor de installaties en afwerkingen. Met onze experts en aannemers zijn we beschikbaar zowel voor dringende interventies als voor structurele samenwerking. Ook voor (onder)verhuur of verkoop van uw panden.